Tilmeld til spejd 365 dage for junior spejderne.

Tilmeld til spejd 365 dage for junior spejderne.

0,00 kr.
Tilmeldingsfrist: 
Man, 31.12.2018
Pris: 0,00 kr.

Tidspunkt: 17/3 2015 00:00 - 31/12 2018 00:00

Kære alle Juniorspejdere

Flere af vores Juniorer har udtrykt lyst til at få muligheden for at tage spejd 365 mærket – http://www.spejd365.dk/. Dette er noget vi i ledelsen gerne vil støtte op om.

Mærket

Mærket går meget simpelt ud på at man går med spejdertørklæde 365 dage ud af 400 både der hjemme og når man er i skole, til fødselsdag og hos venner – altså hele tiden. Der er dog enkelte undtagelse – se bufferdage og retningslinjer.

Pris

Det er gratis at deltage da udgifter til mærket betales af gruppen. Dog er der udgifter til tørklæde og dette hæfter man selv for.

Tilmelding

Du kan tilmelde dit barn her.

Oprykning/flytte gruppe.

Sku det ske at under deltagelse i dette mærke, hjælper vi gerne med at give de nye ledere besked og information omkring at der deltages i dette mærke.

Forældres/værges opbakning

Vi i juniorledelsen håber på jeres opbakning. Denne opbakning går ud på at i støtter jeres børn i at forstå reglerne og støtte dem i hvordan de kan snakke om hvorfor de er spejdere og hvad spejder laver. De vil med stor sandsynlighed møde en del opmærksomhed og det er også dette der er målet med mærket – at vise at man er spejder og derved som ambassadør skabe PR.

Retningslinjer

http://www.spejd365.dk/regler-for-deltagere/ og

http://spejd365.weebly.com/ofte-stillede-sposlashrgsmaringl.html

Hvor, hvornår, og hvordan skal tørklædet bæres

Som udgangspunkt skal tørklædes bæres 365 dage ud af 400 fra start datoen. Tørklædet skal bæres der hjemme og ude, dog er der nogle undtagelser – se bufferdage og andre undtagelser. Det skal bæres synligt og bundet som et tørklæde – det må fx ikke børes som et hårbånd

Hvilket tørklæde må jeg have på.

Man må have hvilket som helst spejdertørklæde på (fx gruppetørklædet, det sorte fællestørklæde, tørklæder man har byttet sig til fra andre spejdere) og man må godt skifte. Det kan fx anbefales at have i hvert fald 2 så man har et når det ene vaskes. I spejderregi skal der som minimum bæres gruppetørklædet, hvis ikke andet er aftalt med ledelsen.

I kan købe gruppetørklæder hos spejdersport Tørklæde Mellemblå m/Rød Kant http://www.spejdersport.dk/toerklaede-mellemblaa-mroed-kant.aspx - Varenummer: 311946

Der kan også købes det sorte fællestørklæde i spejdersport - Tørklæde Sort Ensfarvet - http://www.spejdersport.dk/toerklaede-sort-ensfarvet.aspx - Varenummer: 356150

Hvornår starter spejderen

Spejderene kan starte når de har lyst, dog skal der startes om morgnen. – Husk tilmelding.

Sygdage

Er man syg skal ens tørklæde stadig bæres, hvis ikke man vælger at bruge en bufferdag – se bufferdage.

Bufferdage

Som deltager af dette fælles spejdermærke har man 35 bufferdage, som man selv råder over og holder styr på, gerne i samarbejde med forældre/værge. De 35 dage kan man vælge ikke at have sit tørklæde på. Dette kan fx hvis man skal til fest hvor man ikke ønsker at have det på.

Andre undtagelser

Sikkerhed

Man skal ikke bære tørklædet hvis ens sikkerhed sættes på spil fx ved klatring, sportsarrangementer og vilde lege. Man skal overveje om ens tørklæde kan bæres på tværs og under armen, dette kunne være fodbold. Ved fx klatring vil det ikke være hensigtsmæssigt at bære tørklæde. Det er en vurderingssag om sikkerheden er på spil i samarbejde mellem barnet og pædagog, lærer, træner og forældre/værge.

Uniformsregler

Møder man i sin hverdag regler hvor et spejdertørklæde ikke må bæres er man fritaget, man skal dog have sit tørklæde på frem og tilbage, eller man kan bruge en bufferdag – se bufferdage.

Sovetid

Man skal ikke bære tørklæde når man sover.

I vand

Det er ikke et krav at børe tørklæde under badning og andre aktiviteter hvor man opholder sig i vand.

At være ambassadør for spejderne

Som deltager af dette mærke er man ambassadør for spejderne da man i hverdagen har sit tørklæde på. Man bør derfor være opmærksom på hvilke signaler man sender som ambassadør. Man vil sandsynligvis møde spørgsmål og opmærksomhed som deltager og her bør man også gøre overvejelser om hvad man kan snakke om og hvad man kan svare.

 

Vi glæder os til at høre en masse spændende oplevelser i forbindelse med at deltage i dette mærke.

Hilsen juniorledelsen.

Her anføres start datoen hvor spejderen er startet på Spejd 365 mærket.

Tilmeldte

Alex Jackson
Andreas Ammitzbøll El-Salanti
Andrew Chil Jackson
Bastian Gislum Jacobsen
Benedikte Færch
Elliot Grave-Larsen
Emily Lassen
Emma Damgaard Laugesen
Esben Helmø-Larsen
Malte Kliem
Natasja
Nikoline Bruhn-Andersen
Sally Nyeland Poulsen