Peter Lassen Gruppe

Kontakt

Adresse: 

Skovhegnet 20

3520 Farum

Peterlassenindgang
DSC 0089
Shelter 2

Peter Lassen Gruppe

Vi er en spejdergruppe, der holder til i Farum Vest lige op til skov og mark. Vi er ca. 75 medlemmer fra 6 år og opefter, og vi er både piger og drenge.

På vores hjemmeside vil I kunne finde en masse oplysninger ,hvad der sker i gruppen, samt i de forskellige afdelinger. I vil ligeledes kunne finde indbydelser til ture, samt billeder og historier fra vores ture. Vi lægger vægt på oplevelser i naturen samt samarbejde og kammeratskab.

 

Kunne du tænke dig at høre mere om Peter Lassen, er du velkommen til at kontakte en af vores gruppeledere Kamilla Banke Ravn, på  telefon 61 16 71 58. Eller Josefine Holm Nielsen på telefon 60 88 22 70 . eller på mail gruppeledere [at] peterlassen [dot] dk (subject: kontakt%20fra%20hjemmesiden)

Vores formand Caroline kan kontaktes på formand [at] peterlassen [dot] dk (subject: kontakt%20fra%20hjemmesiden)

Du kan også kontake en af lederne i grenene, se kontakt oplysninger på siderne.

Hvis man gerne vil vide, hvad det er at være spejder, er man altid velkommen til at komme på et par møder. Kontakt lige grenlederen først.(se afdelinger)

Det koster 1000 kr om året at være spejder. Kontingentet opkræves i fire rater á 250 kr. Derudover betales der for at deltage i ture og lejre.

 

hvis du skal have et nyt tørklæde, kan du købe et her

 

vi har en dejlig shelter på vores grund, se her